“Bij Ester Gelsing Kinderopvang

                vindt ieder talent zijn plek”

Hoi allemaal,

Ik ben Elianne Roes, 22 jaar oud en woon in Silvolde. Mijn hobby’s zijn volleyballen, mountainbiken en sporten in de sportschool.

Ik ben in juli 2020 afgestudeerd op de HAN in Nijmegen, waar ik de ALO heb gedaan. Hierdoor ben ik nu eerstegraads bevoegd gymdocent.

Het belangrijkste vind ik, dat kinderen plezier hebben in het sporten en dat ik een uitdagend en leuk sport- en spelaanbod kan aanbieden. Het geeft mij een goed en voldaan gevoel, dat we aan het einde van de dag een middag hebben volbracht met veel sportieve activiteiten, waaraan we samen met de groep vooral lol en plezier hebben beleefd.

Ik zou het super leuk vinden om samen met jullie na schooltijd te gaan sporten en te luisteren naar jullie sportieve interesses en ideeën. Hopelijk tot snel bij de SportBSO!

Sportieve groetjes,

Elianne