“Bij Ester Gelsing Kinderopvang

                vindt ieder talent zijn plek”

Vind je het leuk om sportief bezig te zijn? Dat kan vanaf 26 oktober ook na schooltijd, bij SportBSO de Grindslag.

Bij SportBSO de Grindslag kun je samen met andere kinderen, vanaf 7 jaar, lekker sporten, plezier maken op het sportveld en kennis opdoen van verschillende sporten.

SportBSO de Grindslag bevindt zich in een eigen ruimte binnen de mooie sportaccommodatie van voetbalvereniging Concordia. Onze sportieve BSO, onder leiding van een gediplomeerd sportleider, is gericht op sport en spel. Diverse sport- en spelactiviteiten zullen plaatsvinden op het grasveld, kunstgrasveld, pannaveld of beachveld.

Na een schooldag en in de vakanties is het dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen en zichzelf, in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. SportBSO de Grindslag focust zich op sporten in de buitenlucht, waardoor de opvangdag voor kinderen leuk en gezond is.

SportBSO de Grindslag biedt het volgende:

  • Een sportief naschools aanbod;
  • Toegankelijk voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar;
  • Professionele begeleiding;
  • Gevarieerd sport- en spelaanbod;
  • Vervoer van school naar de SportBSO;
  • Sportiviteit met kwalitieit.

U kunt uw kind op de SportBSO laten sfeerproeven op maandag 21 september (studiedag) van 10.00-14.00 uur. Graag opgeven vóór 10 september per mail:
brechtje@estergelsingkinderopvang.nl

De SportBSO is geopend op: maandag, dinsdag en donderdag en tijdens schoolvakanties/ studiedagen. Combinatie op woensdag en vrijdag met de andere BSO is mogelijk.

Meer informatie en/ of aanmelden: www.estergelsingkinderopvang.nl