“Bij Ester Gelsing Kinderopvang

                vindt ieder talent zijn plek”

SportBSO de Grindslag

Maandag 26 oktober 2020 willen we graag officieel starten met SportBSO de Grindslag.

Deze is gevestigd op Sportpark de Grindslag. De SportBSO zal op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00-18.00 uur geopend zijn en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.

Herfstvakantie

Op dinsdag 20 en donderdag 22 oktober wordt van 10.00-14.00 uur voor alle kinderen vanaf 7 jaar een leuke, uitdagende sportdag bij de SportBSO georganiseerd.

Het brengen en ophalen vindt plaats bij sportpark de Grindslag, daar kan uw kind deelnemen (10.00-14.00 uur) aan een gevarieerd sportprogramma in de buitenlucht. Op die dagen wordt er gezorgd voor drinken, een gezonde lunch, een verantwoorde versnapering en een dosis sportplezier!

Ouders kunnen vóór 1 oktober 2020 via de ouderlogin zijn/ haar kind aanmelden.

Enthousiast? Meld uw kind aan voor de SportBSO via de site of stuur een e-mail naar:brechtje@estergelsingkinderopvang.nl voor het omzetten van het huidige BSOcontract. Een combinatie van BSO/ SportBSO is uiteraard ook mogelijk!

Vakantiecontract

Heeft uw kind geen regulier contract voor de buitenschoolse opvang, dan is het toch mogelijk om tijdens vakanties/ studiedagen gebruik te maken van de buitenschoolse opvang of de SportBSO.

We bieden u dan een vakantiecontract aan. Wij hanteren bij dit contract een minimale afname van 6 hele dagen per kalenderjaar. U kunt deze dagen via de ouderlogin KOVNet naar wens inplannen tot uiterlijk 4 weken voor de start van iedere vakantie/ studiedag. De door u ingeplande dagen worden bij een eventuele afmelding wel in rekening gebracht. Wanneer u aan het einde van het kalenderjaar geen 6 hele dagen heeft ingepland, worden deze dagen alsnog in rekening gebracht.

Welke sportieveling komt in de Herfstvakantie gezellig sporten bij de SportBSO?